24 Aralık 2010 Cuma

Aşka Yolculuk-Leap Year | 2010 | BRRip | Tr Dublaj

eap Year (2010) - IMDb

Tür : Komedi / Romantik
Gösterim Tarihi : 26 Mart 2010
Yönetmen : Anand Tucker
Senaryo : Harry Elfont , Deborah Kaplan
Yapým : 2010, ABD / Ýrlanda

Oyuncular

Amy Adams (Anna) , Matthew Goode (Declan) , Adam Scott (Jeremy) , John Lithgow (Jack) , Noel O’Donovan (Seamus)
5. yüzyýldan kalma bir Ýrlanda efsanesinde erkek arkadaþlarýna bir türlü evlilik teklif edemeyen kadýnlarýn o çok özel soruyu sormak için özlemle beklediði çok özel bir günden söz edilir. Sevdiðiniz erkeðin resmen niþanlýnýz olmasýný mý istiyorsunuz? Önünüzde sadece 24 saat vardýr. O da her dört yýlda bir gelir ve 29 Þubat’ýn ta kendisidir. Parmaðýnda o çok özel yüzük olmayan ve kendi kaderini avucunun içine almaya hazýr hisseden her kadýnýn yapmasý gereken tek þey, Artýk Yýl’ýn çok özel günü olan 29 Þubat’ýn gelmesini beklemektir.

Baþrollerinde iki kez Oscar adayý oyuncu Amy Adams (“Enchanted”, “Doubt”, “Julie & Julia”) ile Ýngiliz aktör Matthew Goode”un (“Watchmen, Match Point”) oynadýðý romantik komedi “Leap Year”da sevdiði erkekle evlenmeye kesin kararlý olan ama kaderin cilvesi sonucu baþka bir erkekle tanýþan genç bir kadýnýn öyküsü anlatýlýr.

Ýliþkisinde evlilik teklifi almadan dördüncü yolunu dolduran Anna Brady (Amy Adams), artýk bu iþi çözmeye kesin kararlýdýr. Kadýnlarýn erkeklere 29 Þubat tarihinde evlilik teklifi yapmasýna izin veren eski bir Ýrlanda geleneðini keþfeden Anna, Boston’dan Dublin’e giden kardiolog erkek arkadaþý Jeremy’nin (Adam Scott) izini sürmeye karar verir. 29 Þubat gününde evlilik teklifi yapmasý fikrini ise serseri ruhlu ama iyiniyetli babasý Jack (John Lithgow) gündeme getirmiþtir. Babasýnýn dediðine bakýlýrsa herþey basit ve kolay olacaktýr.

Ancak kötü hava koþullarý ve þanssýzlýk Ýrlanda’da da yakasýný býrakmaz. Hiç beklemediði bir anda kendisini Ýrlanda’nýn öbür ucunda bulan Anna, baþkent Dublin’e ulaþabilmek için kaygýsýz ama ters mizaçlý aþçý Declan’ýn (Matthew Goode) yardýmýna baþvurmak zorundadýr. Ýrlanda’nýn ünlü Cennet Adasý’nda sürekli didiþme halinde olan Anna ile Declan, çok önemli bir gerçeðin farkýna varacaklardýr: Çýktýðýnýz yol sizi hiç beklenmeyen yerlere götürebilir.

 İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder