24 Aralık 2010 Cuma

Deccal | Antichrist | 2009 | BRRip | duckload


imdb
http://www.imdb.com/title/tt0870984/

Yapým: 2009
Ülke: Danimarka Almanya Fransa Ýsveç Ýtalya Polonya
Tür: Dram
Yönetmen: Lars von Trier
Senaryo: Lars von Trier
Müzik: Kristian Eidnes Andersen
Görüntü Yönetmeni: Anthony Dod Mantle
Yapýmcýlar: Bettina Brokemper | Madeleine Ekman | divxmdivxmdivxmdivxm Louise Foldager
Süre: 108 dakika



Konusu:
Kaybettikleri çocuklarý ardýndan, ormandaki evlerine inzivaya çekilerek yas sürecini atlatmaya çalýþan bir çift, burada doðalarýnýn gizli yönleriyle yüzleþiyorlar.
Trajik bir kazada çocuklarýný kaybeden bir çift, zor günler yaþamaktadýr. Olayýn biraz da onlarýn ihmali yüzünden gerçekleþmesi, acýlarýný ikiye katlar. En fazla etkilenen ise kadýn olur. Kadýn, suçluluk duygusu, vicdan azabý ve olanlarý geri alamamanýn çaresizliðini yaþar. Adam ise þaþýrtýcý derecede çabuk toparlanmýþ, son derece mantýklý ve dengelidir. Terapist olan adam, hemen darmadaðýn olmuþ karýsýna odaklanýr. Aðýr bir yas geçiren kadýna birtakým biliþsel yöntemler uygulamaya baþlar ve kadýný korkularýyla yüzleþtirmeye çalýþýr. Terapinin bir parçasý olarak orman içindeki Eden’e doðru yol alýrlar. Dað evine giden köprüyü geçtiklerinde medeniyetten doðaya, düzenden kaosa doðru adým atarlar.
Doðayla baþbaþa kalan adam ve kadýnda bir dönüþüm baþlar. Kadýn son derece saldýrgan ve þiddet dolu davranýþlar sergilerken adeta þeytanileþir. Adam ise ormanda gördüðü tuhaf görüntülerle gitgide paranoyaklaþýr. Yaþadýklarý trajedinin son safhasýnda, her ikisi de vahþi doðalarýna teslim olurlar ve bir hesaplaþma yaþanýr..

 İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder